Wat doen wij?

Wij zijn geen arts, diëtist of sportleraar, we gaan dus ook niet doen alsof. We zijn een coach, die jou wil begeleiden en ondersteunen.
Iets aan je overgewicht doen zal je zelf moeten doen. Wij kunnen het niet voor jou oplossen, wel kunnen we je helpen zodat het voor jou makkelijker wordt. Soms zal het heel goed gaan maar soms zal het ook minder goed gaan. Dat is vervelend maar met goede begeleiding vanuit onze kant gaat het je vast lukken.  We gaan samen met jou op weg naar een gezonder gewicht….
We willen dit niet ergens op een kantoor doen, maar komen bij jou thuis.  Natuurlijk alleen als jij dat ook wil.  We willen dat jij je op je gemak voelt, dat je kan zijn wie je bent. Thuis is er de strijd met je ouders, broer of zus, thuis is de koelkast, de koektrommel, de voorraadkast, noem maar op. We kunnen zo samen met jou kijken wat je moeilijk vindt in de dagelijkse dingen.

Het nadeel van ons thuisbezoek, kan zijn dat je ons als bemoeials ervaart. Dat mag want we zijn wel wat gewend.
We hopen dat we samen me jou gaan ontdekken wat je leuk vind en hoe we het eet-probleem in een uitdaging kunnen veranderen!

De Eetcoach wil je een plek bieden waar je gewaardeerd wordt en waar je met plezier naar toe gaat. Wij vinden elke jongere uniek met zijn eigen interesse, karakter en talenten. Wij willen je de kans geven om je talenten goed te gebruiken en in te zetten in het verbeteren van je eet, denk en beweeggewoontes. We zullen kijken wat jouw interesses zijn zodat je het leuk blijft vinden bij ons.