Even voorstellen

Cora

Ik ben moeder van twee kinderen. Ik vind het erg fijn om met mijn familie en vrienden te zijn, ik houd van gezelligheid.

Cora

Ook hou ik van sporten en ga ik graag naar de stad om te shoppen of het terras op te gaan. Bij mooi weer zoek ik graag ontspanning en verkoeling aan het water. 

Natuurlijk moet er ook gewerkt worden. Ik werk in een huis waar jongeren wonen die om verschillende redenen niet meer thuis wonen. Ik vind het erg leuk om jongeren te begeleiden die dat nodig hebben. Zo zou ik jou ook graag willen begeleiden. We weten eigenlijk allemaal dat het voor ons lichaam belangrijk is om gezond eten. Maar makkelijk is dat niet altijd. Juist de ongezonde dingen lijken vaak zo lekker. Maar ook de gezonde dingen kunnen zo lekker zijn en het is helemaal niet erg als er een keer gesnoept of gesnackt wordt.

Samen met jou wil ik kijken hoe je goed voor je lichaam kunt zorgen door lekker en gezond te eten, genoeg te bewegen en vooral ook trots te zijn op wie je bent.  Durf jij het aan? Ik wel met jou, want ik geloof dat jij het kan, want  “waar een wil is, is een weg”  !!

Paul

Ik heb een passie voor koken en lekker eten, daarnaast volleybal en zwem ik graag en ben ik ook veel met muziek bezig. Tenslotte kun je me ook geregeld achter de Wii vinden, errug leuk!

Paul Hoogers

De afgelopen 15 jaar ben ik binnen de zorg werkzaam geweest. Ik heb veel ervaring opgedaan binnen de hulpverlening met jongeren. Ik heb gewerkt met kinderen en jongeren met diabetes (suikerziekte) en met volwassenen met Obesitas (ernstig overgewicht).Wat ik belangrijk vind is dat ouders en kinderen/jongeren doen waar ze goed in zijn, dat ze respect hebben voor elkaar en dat er samengewerkt wordt. Soms is het leven met overgewicht een hele opgave, een strijd. Soms wil je wel je best doen, soms ook even niet. Soms helpen je ouders je, soms lijkt het wel of ze je alleen maar tegenwerken. Soms is het heel gezellig en op andere dagen knalt het van de ruzie.

Met mijn werk- en persoonlijke ervaring (ik ben zelf vader van 4 kinderen) hoop ik ouders en jongeren te kunnen ondersteunen, te prikkelen en uit te dagen om met elkaar op weg te gaan. Als dat lukt, ben ik er van overtuigd dat het resultaat zal volgen!